Matematik
Betsem y
04. december 2005 af
nodddi (Slettet)
hvordan bestemmer man y udtrykt ved x i
2xy=x^3+x+3y?
2xy=x^3+x+3y?
Svar #2
04. december 2005 af Waterhouse (Slettet)
2xy=x^3+x+3y
<=>
2xy-3y=x^3+x
<=>
y*(2x-3)=x^3+x
<=>
y=(x^3+x)/(2x-3)
<=>
2xy-3y=x^3+x
<=>
y*(2x-3)=x^3+x
<=>
y=(x^3+x)/(2x-3)
Svar #5
04. december 2005 af Waterhouse (Slettet)
Hvis x=3/2 bliver nævneren 0, og det må den ikke..
Skriv et svar til: Betsem y
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
