Matematik
1 lille opg!
05. december 2005 af
Melanie (Slettet)
Er her nogle der kan hjælpe mig med opgaven forneden som j ik lige kan løse...
Bestem længden af vektoren a=(-3,2t)
Bestem længden af vektoren a=(-3,2t)
Svar #1
05. december 2005 af Waterhouse (Slettet)
Længden af en vektor [a1,a2] er givet ved sqrt((a1)^2+(a2)^2). Her er a1=-3 og a2=2t.
Svar #2
05. december 2005 af Melanie (Slettet)
ok dvs..
sqrt[(-3)^2 + (2t)^2]
hvordan skal jeg så løse det, når der er t ??
sqrt[(-3)^2 + (2t)^2]
hvordan skal jeg så løse det, når der er t ??
Svar #3
05. december 2005 af sigmund (Slettet)
Længden af vektoren er som du angiver i #2: sqrt[9+4t^4]. Dette er facit.
Skriv et svar til: 1 lille opg!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
