Matematik

Leasing udregning

06. december 2005 af cellb10ck (Slettet)
Hej, jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig med denne leasing udregning.

Jeg har følgende oplysninger:
Månedlig rentetilskrivning = forud
Købspris = 110.00 kr.
Løbetid = 30 mdr.
Scrapværdi = 10.000 kr.
Rente = 9%

(Scrapværdi er leasingaktivets værdi ved aftalens udløb.)

Jeg ved desuden at den månedlige ydelse skal være: 3.781,46 kr. men hvordan kommer jeg frem til det resultat? Altså hvordan ser selve udregningen ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2005 af Peden (Slettet)

k_n = k*(1-r)^n

Formoder jeg....

Svar #2
06. december 2005 af cellb10ck (Slettet)

Det skal nok være korrekt.

Kan du lave en udregning, hvor du viser hvordan man finder frem til de 3.781,46 kr.?

Svar #3
06. december 2005 af cellb10ck (Slettet)

Er der en anden der kan hjælpe? Jeg har virkelig behov for at få løst denne udregning.

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2017 af stephenberg (Slettet)

En leasingydelsen beregnes som en annuietet, renten fremkommer ved trail and error. 

Studierelevante spørgsmål kan rettes til Stephen Ulf Berg via linket her... 


Skriv et svar til: Leasing udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.