Matematik

Isolering...det er sikkert nemt

09. december 2005 af baloon (Slettet)
Kan nogen hjælpe mig med isolere x i formlen:

A=B*(1+x)^n

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2005 af Duffy

a = b(1+x)^n

Værs'go:

x = (a/b)^(1/n) - 1

[mellemregningerne må du selv hitte på...]



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2005 af Sicma (Slettet)

Tja...

Den ligning (renteligning) er der så mange indlæg om...

prøv at søge efter dem.. ;-D

Svar #3
10. december 2005 af baloon (Slettet)

Vil helst se mellemregningerne...
Kender nemlig selv løsningen

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2005 af sigmund (Slettet)

Mellemregninger:

a=b(1+x)^n <=>

(1+x)^n=a/b <=>

1+x=(a/b)^(1/n) <=>

x=(a/b)^(1/n)-1.

Ellers siger jeg som #2: Hvornår lærer folk at søge efter gamle svar. Det er sgu ikke sjovt at se de samme opgaver igen og igen.

Skriv et svar til: Isolering...det er sikkert nemt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.