Matematik
En der kan hjælpe med matematik?
05. januar 2006 af
Lene2005 (Slettet)
Jeg sidder med en opgave der går ud på at:
Bestemme de tal v, for hvilke det gælder, at arealet af det af vektor a og vektor b udspændte parallelogram er større end 10.
længden af vektor a = 5 og længden af vektor b= 3 vinklen (a,b) = v grader, hvor 0<v<90.
Hvordan skal tage sådan en opgave an?
På forhånd tak,
Lene
Bestemme de tal v, for hvilke det gælder, at arealet af det af vektor a og vektor b udspændte parallelogram er større end 10.
længden af vektor a = 5 og længden af vektor b= 3 vinklen (a,b) = v grader, hvor 0<v<90.
Hvordan skal tage sådan en opgave an?
På forhånd tak,
Lene
Svar #2
05. januar 2006 af sigmund (Slettet)
Benyt at arealet af det parallelogram, som a og b udspænder, er |a|*|b|*sin(v).
Skriv et svar til: En der kan hjælpe med matematik?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
