Matematik
Lille Ligning!
05. januar 2006 af
KennethC (Slettet)
1 + lnx / x = 0
hvordan er det nu man løser sådan en ligning?
1 + lnx / x = 0
hvordan er det nu man løser sådan en ligning?
Svar #1
05. januar 2006 af Duffy
1 + lnx / x = 0
er svær at løse, men hvis du derimod
mener denne ligning
(1 + lnx) / x = 0
er løsn
x = 1/e
Duffy
er svær at løse, men hvis du derimod
mener denne ligning
(1 + lnx) / x = 0
er løsn
x = 1/e
Duffy
Svar #2
05. januar 2006 af KennethC (Slettet)
Vil du ikke tage et kig på den hele i indlægget der hedder "Funktion! Hurtig hjæ... (0) "
På forhånd TAK
På forhånd TAK
Svar #4
05. januar 2006 af KennethC (Slettet)
Hvordan er udregningen? Og vil du ikke også hjælpe mig med hele opgaven.. "Funktion! Hurtig hjæ... (2) "
Skriv et svar til: Lille Ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
