Matematik

Matematik undervisning søges

13. januar 2006 af hmzi (Slettet)
Hej jeg er en dreng på mat A+ som har brug for hjælp til matematik...Jeg bor på østerbro...Nogen der kunne være interesseret?

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2006 af bif (Slettet)

Jeg tager 200 kr. sort i timen.

bif

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2006 af Sicma (Slettet)

http://fritidsjob.onlineannoncer.dk/site/list.asp?ld=&tm=1&limit=
10&index=60&main=1&kat=133&column=postnr&order=desc&q=&sl=&ss=

Evt. kunne du kigge her! :D

(Linket er lidt langt så jeg har delt det op i 2 dele.)

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2006 af 150972 (Slettet)

send Helle en mail eller ring. Hun er rigtig dygtig til at lære fra sig. Underviser i fysik og matematik i gymnasiet.

www.aub.dk/~helth/lektiehjaelp/


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2006 af malisamson (Slettet)

Takker, men jeg synes at hun er lige lovlig for dyr...
Ellers nogle der måske er interesserede?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2009 af mathheadinclouds (Slettet)


Jeg ved ikke, hvis det er stadig aktuellt, men: Jeg kan hjælpe din dreng med matematik!

Jeg er diplommatematiker, og jeg har undervist i mange år, som undervisningsassistent på universitetet, og privat, på alle niveauer. Jeg er tysker. Jeg har studeret på universitetet Köln, Tyskland. Min dansk er desværre temmelig beskedent; det er sikker godt nok til at læse, men snakker er lidt problematisk, med mindre man taler meget langsomt. Derfor håber jeg, at du kan taler engelsk (min kone er fra USA, og min engelsk er næsten perfekt.) Jeg er sjov og tålmodigt, og jeg forsøger altid at lade de studerende finde svaret selv, ved at bede en række virkelig simple spørgsmål.

Kun 120 kr / time, og jeg kommer gerne til dig. (Jeg bor på Nørrebro, og så det er ikke så langt til dig.) Der er muglighed til forhandler prisen, især hvis vi møder regelmæssigt, og du betaler på forhånd.


Skriv et svar til: Matematik undervisning søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.