Matematik
Lille Ligning!
19. januar 2006 af
KennethC (Slettet)
1+sin(x) = 1,6 xe[0;2pi]
Hvordan løses denne
løsningen er vidst 2
Hvordan løses denne
løsningen er vidst 2
Svar #1
19. januar 2006 af iB (Slettet)
Hvor sikker er du på, at løsningen er 2? (for jeg får det til 0,64)
Kan du løse følgende ligning:
sin(x)=0,6 for x E [0;2pi]
?
Kan du løse følgende ligning:
sin(x)=0,6 for x E [0;2pi]
?
Skriv et svar til: Lille Ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
