Matematik

Differentiering

21. januar 2006 af waterboy16 (Slettet)
Hvordan differentierer man følgende:

f(x)=3,00 - 3,00*e^(-0,0116x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

d/dx[a*e^(b*x)] = a*b*e^(b*x)

Svar #2
21. januar 2006 af waterboy16 (Slettet)

Fatter jeg intet af.

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2006 af kong (Slettet)

f(x)=0 - 3,00*(-0,0116x)e^(-0,0116x)-1

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2006 af kong (Slettet)

n(x)^n-1

Svar #5
21. januar 2006 af waterboy16 (Slettet)

Hvad betyder: n(x)^n-1 ?

Hvad skal man så gøre?

Svar #6
21. januar 2006 af waterboy16 (Slettet)

???

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2006 af Deschain (Slettet)

f'(x)= -3,00*(-0,0116x)*e^(-0,0116x)

fordi
(e^(kx))' = k*e^(kx)
eks:
(e^(7x))' = 7*e^(7x)

#3
Du skal ikke have -1 med...

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. januar 2006 af sigmund (Slettet)

#2: Skrivemåden i #1 er en anden måde at skrive f'(x) på (, hvor f(x) i dette tilfælde er a*e^(b*x)).
I stedet for at skrive f'(x) kan du skrive df/dx.

Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.