Matematik
Separation af de variable...
22. januar 2006 af
*pernille* (Slettet)
Altså, hvis S = integraletegn, så:
S(1/y) = S x/(sqrt(x^2+1)) dx
Her laver jeg en substi. t=x^2+1 og får:
S(1/y) = (1/2)S(1/sqrt(t)) dt
ln(y) = ???
Herfra ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre.. :(
S(1/y) = S x/(sqrt(x^2+1)) dx
Her laver jeg en substi. t=x^2+1 og får:
S(1/y) = (1/2)S(1/sqrt(t)) dt
ln(y) = ???
Herfra ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre.. :(
Svar #1
22. januar 2006 af fixer (Slettet)
Hov hov:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=170960
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=170960
Skriv et svar til: Separation af de variable...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
