Matematik

math 2 min

25. januar 2006 af AuinK (Slettet)
De er 3 mennesker som skal købe en billet og kursen i Euro er 350! Hvor meget koster billeterne i danske kroner!

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

ja, hvor meget koster billeterne?

altså i euro?

:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

du har ikke opgivet hvad billeterne koster i Euro

Svar #3
25. januar 2006 af AuinK (Slettet)

750 kostede billeterne 754 var kursen

Svar #4
25. januar 2006 af AuinK (Slettet)

i Euro

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

det lyder mere rigtigt..

en kurs 754 betyder at det koster 754kr at få 100Euro.

får at finde ud af hvad billeterne koster i Euro gælder:

( kursen / kr ) * 100 = Euro <=>





Svar #6
25. januar 2006 af AuinK (Slettet)

jeg skulle finde det i kroner

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. januar 2006 af fixer (Slettet)

#5

kronebeløb = (eurobeløb * kurs) / 100

Svar #8
25. januar 2006 af AuinK (Slettet)

dvs. (750 * 754) / 100

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

okay..

så gælder:

( Euro * kursen ) / 100 = Kr

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

Ja præcis :)

Svar #11
25. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #12
25. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

Hved så ikke om du skal dividere prisen i kr med 3... du skrev noget om 3 mænd i #0

Brugbart svar (0)

Svar #13
25. januar 2006 af Mani4 (Slettet)

#7 så ikke han skrev i Euro før #5

Svar #14
25. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ja, det var 3 mennesker ! Men jeg tror ikke det behøves

Skriv et svar til: math 2 min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.