Matematik

rødder på Ti-89

04. februar 2006 af axell (Slettet)
Hvordan tager man den 3. eller 4. rod på en Ti-89?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2006 af allan_sim

#0.
Udnyt, at hhv. 3. og 4. rod af et tal a er givet ved

3-rod(a) = a^(1/3)
4-rod(a) = a^(1/4)

eller generelt at

n-rod(a) = a^(1/n)

Svar #2
04. februar 2006 af axell (Slettet)

Men hvordan indtastes det på lommeregneren?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2006 af sigmund (Slettet)

Du indtaster det som det står: a^(1/n).

Svar #4
04. februar 2006 af axell (Slettet)

Mange tak ska i ha.

Skriv et svar til: rødder på Ti-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.