Matematik
Ligning
07. december 2003 af
SP anonym (Slettet)
En samling drenge anbringes i geledder på en sådan måde, at antallet af drenge i hvert geled er 4 gange antallet af geledder.
Anbringes drengene således, at der bliver eet geled mere end før, bliver antallet af drenge i hvert geled 5 større en det nye antal geledder. Hvor stort var antallet af gelleder i de to tilfælde? Hvor mange drenge der ialt?
d=drenge g= geledder
den 1. må være 4*g = d
Og såvidt jeg kan se er antallet af drenge konstant.
Håber I kan hjælpe :D
men hvad med den anden?
Anbringes drengene således, at der bliver eet geled mere end før, bliver antallet af drenge i hvert geled 5 større en det nye antal geledder. Hvor stort var antallet af gelleder i de to tilfælde? Hvor mange drenge der ialt?
d=drenge g= geledder
den 1. må være 4*g = d
Og såvidt jeg kan se er antallet af drenge konstant.
Håber I kan hjælpe :D
men hvad med den anden?
Svar #1
07. december 2003 af SP anonym (Slettet)
hvor mange drenge er der ialt? skal der selvfølgelig stå
Svar #2
07. december 2003 af SP anonym (Slettet)
d= g*4-4 virker mærkelig nok:
d = 12*4-4 = 44
d = 11*4 = 44
d = 12*4-4 = 44
d = 11*4 = 44
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
