Fysik
bølger 2
06. februar 2006 af
Mani4 (Slettet)
disse to formler skulle give det samme resultat
v = lambda * f <=> 0,5m * 45,6s^-1 = 23,3
v = sqrt(F(m*g)/ my <=> sqrt((0,1kg * 9,82) / 0,00656kg/m) = 12,2m/s
hvorfor?
er 0,656g/m = 0,00656Kg/m ?
v = lambda * f <=> 0,5m * 45,6s^-1 = 23,3
v = sqrt(F(m*g)/ my <=> sqrt((0,1kg * 9,82) / 0,00656kg/m) = 12,2m/s
hvorfor?
er 0,656g/m = 0,00656Kg/m ?
Svar #1
07. februar 2006 af hydrogen (Slettet)
Formel nr. to lyder:
v=sqrt(F/my), hvor F = m*g og my = m_snor/l_snor
Jeg ved ikke om det er det samme, som du har opskrevet, men prøv at regne det efter.
Hvis det er stående bølger-forsøget du har lavet, så husk at det er F for loddet (og i princippet også snoren), du skal udregne.
v=sqrt(F/my), hvor F = m*g og my = m_snor/l_snor
Jeg ved ikke om det er det samme, som du har opskrevet, men prøv at regne det efter.
Hvis det er stående bølger-forsøget du har lavet, så husk at det er F for loddet (og i princippet også snoren), du skal udregne.
Skriv et svar til: bølger 2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
