Matematik
Logistisk Funktion
07. februar 2006 af
what11 (Slettet)
Den logistiske funktion har en differentialligning som ser sådan ud: dN/dt=r*N(t)*(1-N(t)/K), hvor r er vækstraten, K den højeste værdi væksten kan opnå og N(t) størelsen som er en funktion af tiden. Kan man på nogen måde ud fra forsøgsresultater finde vækstraten?
Resultaterne: y(0)=125, y(2)=168, y(4)=224 og y(6)=293. K = 1250.
Resultaterne: y(0)=125, y(2)=168, y(4)=224 og y(6)=293. K = 1250.
Skriv et svar til: Logistisk Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
