Matematik

Matematik hjælp

08. februar 2006 af Ida1234 (Slettet)
Har 2 spørgsmål til 2 matematikopgaver:

1) Kan man omskrive ln(y)=ln(x) + k til y=x+e^(kx) ??

2)Nogen der kan hjælpe med at løse y'=y^2+y^2*tan^2x

Svar #1
08. februar 2006 af Ida1234 (Slettet)

Når nej 1 er da skæv.. Der skal stå: ln(y)=ln(x) + k til y=x+e^k

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2006 af Duffy

1) Kan man omskrive ln(y)=ln(x) + k til y=x+e^k ??

Svaret er nej, da


ln(y)=ln(x) + k

y = e^(ln(x) + k) =

e^(ln(x))*e^k =

x*e^k



2) At løse y'=y^2+y^2*tan^2x

Løsningen er


y(x) = -1/(x+tan(x)-arctan(tan(x)) + k)



Duffy

Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.