Matematik
differetial ligning eller noget
08. februar 2006 af
kanne60 (Slettet)
yess håber en eller anden NICE person kan give et lille hint her =)))
jeg har følgende lignin
h(x) = 0,002x^3 - 0,09x + x
hvor 0 er større/lig med x og mindre eller lig med 32.
Opgaven er: bestem hvor på kurven hældningsvinkel er mellem 0 og 45 grader med x-aksens positive retning ..
har fået at vide det er noget med at differentialregning og så sætte den lig med 45 grader =S
jeg har følgende lignin
h(x) = 0,002x^3 - 0,09x + x
hvor 0 er større/lig med x og mindre eller lig med 32.
Opgaven er: bestem hvor på kurven hældningsvinkel er mellem 0 og 45 grader med x-aksens positive retning ..
har fået at vide det er noget med at differentialregning og så sætte den lig med 45 grader =S
Skriv et svar til: differetial ligning eller noget
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
