Fysik

Opgave

08. februar 2006 af Kadafi (Slettet)
hey.. lige en nem opgave.. men er forvirret i dag .. :S...

4.1.

En person bevæger sig med hastigheden 2 m/s væk fra et træ. Til tiden 3 s er personen 7 m fra træet.
Hvor langt er personen fra træet til tiden 8 s?

Med mellemregninger og forklaring tak :) ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2006 af Mani4 (Slettet)

strækningen(s) er lig farten(v) gange tiden(dt)

s = v * dt <=>

s = 2m/s * 3s = 6m

Dvs at person må have haft en afstand til træet på 7m - 6m = 1m

find strækningen(s) efter 8 sek. og husk at han stod 1m fra træet i forvejen

Svar #2
08. februar 2006 af Kadafi (Slettet)

yes okay.. har også et andet hurtigt..

A løber med 6,1 m/s , B: 5,8 m/s

B starter 8 m foran A ..

Hvor lang tid går der før A har indhentet B?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2006 af fixer (Slettet)

Det er ikke nødvendigt at beregne begyndelsesafstanden fra træet. Da han efter 3 sekunder er 7m fra må han 5 sekunder senere være 10 meter længere væk, ialt 17 m.

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2006 af Mani4 (Slettet)

Kender ikke lige en formel der kan finde ud af det, men

1) du kunne tegne dem end i et koordinatsystem og se hvornår linierne krydser hinanden

eller

2) bruge samme formel som før og "sjusse" dig frem til resultatet hved at finde ud af hvornår de har samme længde

Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.