Fysik

1 unit

22. februar 2006 af onsunshine (Slettet)
Nogen der kan sige mig hvor meget 1 unit præsist er i gram ?
tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2006 af 150972 (Slettet)

1 unit = 1 u = 1,66 10-27 kg

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2006 af Mani4 (Slettet)

for at få det i gram

1000g = 1kg dvs.,

1,66E^-27 kg / 1000 = 1,66E^-30g = 1u

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2006 af Mani4 (Slettet)

1,66E^-27 kg * 1000 = 1,66E^-24g = 1u

Skriv et svar til: 1 unit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.