Matematik
funktion
23. februar 2006 af
shayla86 (Slettet)
Jeg er blevet stillet opgaven :
En funktion f er bestemt ved
f(x) = (e^x)^8*e^-3x / e^2x
omskriv forskriften for f til formen f(x)=e^kx
Nogen der kan give mig et hint om hvorledes denne skal løses..
En funktion f er bestemt ved
f(x) = (e^x)^8*e^-3x / e^2x
omskriv forskriften for f til formen f(x)=e^kx
Nogen der kan give mig et hint om hvorledes denne skal løses..
Svar #4
23. februar 2006 af shayla86 (Slettet)
det var egentlig også dem jeg har brugt.. men fik et resultat der hed
e^-26x, og det syntes jeg ikke lød rigtigt..
e^-26x, og det syntes jeg ikke lød rigtigt..
Svar #5
23. februar 2006 af iB (Slettet)
#4
Kan godt forstå du synes e^-26x lyder forkert. -Det ER forkert! :)
-Kan du ikke skrive dine mellemregninger herinde også? Ellers er det svært at finde ud af hvor du gør fejlen.
Kan godt forstå du synes e^-26x lyder forkert. -Det ER forkert! :)
-Kan du ikke skrive dine mellemregninger herinde også? Ellers er det svært at finde ud af hvor du gør fejlen.
Svar #6
23. februar 2006 af shayla86 (Slettet)
For søren da os...Der kan man bare se.. Jeg prøvede mig bare lidt frem..
f(x) = (e^x)^8*e^-3x / e^2x
f(x)= e^8x * e^-3x / e^2x
Hov har i hvert fald lige fundet en fejl
f(x)= e^5x / e^2x
f(x)= e^3x
Er det rigtigt??.. Fatter hat af det her..
f(x) = (e^x)^8*e^-3x / e^2x
f(x)= e^8x * e^-3x / e^2x
Hov har i hvert fald lige fundet en fejl
f(x)= e^5x / e^2x
f(x)= e^3x
Er det rigtigt??.. Fatter hat af det her..
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
