Matematik

matematik...

23. februar 2006 af t.fair (Slettet)
hej

jeg har lige et spg til matematik.

hvordan løser jeg ligningen

5 opløftet i x = 200


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2006 af allan_sim

#0.
Ved brug af logaritmeregnereglerne.

Svar #2
23. februar 2006 af t.fair (Slettet)

okay.. men skal man så sige log200:log 5 eller er det omvendt?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2006 af allan_sim

#2.
Eftersom

log(5^x)=log(200)
x*log(5)=log(200)

så er dit forslag korrekt.

Svar #4
23. februar 2006 af t.fair (Slettet)

okay tak

Skriv et svar til: matematik...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.