Matematik
Hjælp til en funktion!
26. februar 2006 af
stine86 (Slettet)
Jeg mangler hjælp til denne opgave.. Er fuldstændig blank :S
En funktion f er givet ved
f(x)= 1/8x^4 + 1/2x^3 - 3/2x^2 - 4x
Besten f´(x)
DEt oplyses at ligningen f`(x)=0 har løsningerne -4, -1 og 2.
Bestem monotoniforholdene og de lokale ekstrema for f.
Bestem værdimængden for f.
En funktion f er givet ved
f(x)= 1/8x^4 + 1/2x^3 - 3/2x^2 - 4x
Besten f´(x)
DEt oplyses at ligningen f`(x)=0 har løsningerne -4, -1 og 2.
Bestem monotoniforholdene og de lokale ekstrema for f.
Bestem værdimængden for f.
Svar #2
26. februar 2006 af filleellif (Slettet)
Er du blank at differentiere den der?! den er da ligetil. Det andet ser da også overkommeligt ud!
Svar #3
26. februar 2006 af stine86 (Slettet)
Bjarkee: jeg har fået opgaven på et ark.
Filleellif : Jeg ved at jeg er dum til matematik :(
lige en rettelse:
1/8x^4 = 1/kvad(8)x^4
1/2x^3 = 1/kvad(2)x^3
3/2x^2 = 3/kvad(2)x^2
Filleellif : Jeg ved at jeg er dum til matematik :(
lige en rettelse:
1/8x^4 = 1/kvad(8)x^4
1/2x^3 = 1/kvad(2)x^3
3/2x^2 = 3/kvad(2)x^2
Skriv et svar til: Hjælp til en funktion!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
