Matematik
Bestemte integraler
27. februar 2006 af
john2005 (Slettet)
Hejsa, jeg har lidt problemer med at forstå denne opgave:
Om den kontinuerte funktion f(x) oplyses det, at
(INT)b=2,a=-1 f(x)dx=2
(INT)b=2,a=-3 f(x)dx=5
(INT)b=4,a=-3 f(x)dx=7
Angiv
(INT)b=-4,a=2 f(x)dx
Please hjælp..
på forhånd tak
Om den kontinuerte funktion f(x) oplyses det, at
(INT)b=2,a=-1 f(x)dx=2
(INT)b=2,a=-3 f(x)dx=5
(INT)b=4,a=-3 f(x)dx=7
Angiv
(INT)b=-4,a=2 f(x)dx
Please hjælp..
på forhånd tak
Skriv et svar til: Bestemte integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
