Matematik
f(t) --> f`(t)
27. februar 2006 af
viggojensens (Slettet)
f(t)=0,3*t*(e^(-1,1*t))
Jeg ved at:
f`(t)=0,3*(1-1,1*t)*e^(-1,1*t)
-Men hvad er mellemregningerne?.. Kan ikke få det til det?
Jeg ved at:
f`(t)=0,3*(1-1,1*t)*e^(-1,1*t)
-Men hvad er mellemregningerne?.. Kan ikke få det til det?
Svar #1
27. februar 2006 af Stinnie (Slettet)
Der er vist ikke de helt store mellemregningerne.. du har en ydre og indre funktion, og når du så differentiere det, så får du bar f'(t).
er du sikker på at din f' er rigtig?
jeg synes at jeg får det til
0,3*(-1,1)*e^(-1,1*t)
er du sikker på at din f' er rigtig?
jeg synes at jeg får det til
0,3*(-1,1)*e^(-1,1*t)
Skriv et svar til: f(t) --> f`(t)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
