Matematik
Plane i rum - Normalvektor
28. februar 2006 af
zpeakerz (Slettet)
Jeg har en retningsvektor for en plan, men jeg skal bruge normalvektoren..
Jeg regner med at det er formlen:
..a.......x
(.b.).*.(.y.).=.0
..c.......z
Jeg skal bruge, og jeg har
a = -4
b = -3
c = 3
Så hvordan finder jeg x, y og z?
På forhånd 1000 tak
Jeg regner med at det er formlen:
..a.......x
(.b.).*.(.y.).=.0
..c.......z
Jeg skal bruge, og jeg har
a = -4
b = -3
c = 3
Så hvordan finder jeg x, y og z?
På forhånd 1000 tak
Svar #1
28. februar 2006 af sigmund (Slettet)
En plan i rummet er faslagt ved sin normalvektor og et punkt i planen. Du kan ikke tale om retningsvektoren for planen. Så en gang til. Hvad er det præcis, du skal finde.
Skriv et svar til: Plane i rum - Normalvektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
