Matematik

Isolering af x!

28. februar 2006 af Turtle (Slettet)
11+14=(x+14)/2

Nogen som vil hjælpe med at isolere x?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2006 af Duffy

Brug reglene for ligningsløsning!!



Duffy

Svar #2
28. februar 2006 af Turtle (Slettet)

Ja, men kan aldrig finde rundt i dem. Ved ikke hvordan jeg får parantesen ophævet!

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2006 af Evapigen (Slettet)

hmm... et bud...

11 + 14 *2 = ((X+14)/2)*2 (du ganger med 2 på begge sider) <=>
(11+14)* 2 = X + 14 <=>
50 = X + 14 <=>
X = 50 - 14 <=>
X = 36...

men hey.. jeg husker intet :P

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2006 af umk (Slettet)

hver led for den selv
dvs. at den kan skrives som
25=x/2+14/2

Svar #5
28. februar 2006 af Turtle (Slettet)

tusind tak :D mange mange tak - dte var lige i sidste øjeblik :D

Skriv et svar til: Isolering af x!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.