Matematik
Hjælp til 2 svære opgaver
01. marts 2006 af
the87boy (Slettet)
Udred isolering for g i formlen:
V=(h/3)(G+g+sqrt(G+g))
Beregn forøgelsen af p, der fordobler s i denne formel (gerne med mellemregninger):
s=2^((p-40)/10)
V=(h/3)(G+g+sqrt(G+g))
Beregn forøgelsen af p, der fordobler s i denne formel (gerne med mellemregninger):
s=2^((p-40)/10)
Skriv et svar til: Hjælp til 2 svære opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
