Matematik

rettelse

10. marts 2006 af villmus (Slettet)
Leder en der er expert i math! Vil gerne have 9 eller 10 eller 11 for denne opgave, da det er meget nødvendigt ! Så vil I matematikere hjælpe mig med selve rettelsen af denne opgave! Stilhæftet sætter jeg senere ind idag..! På forhånd mange tak !

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2006 af heyza (Slettet)

hvilket niveau er det??

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

En stil i matematik ... øhhh!

Svar #3
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

Det er E niveau

Svar #4
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

Lad mig få tilladse til at starte med den første opgave :)

http://peecee.dk/index.php?id=31557

I skal bare skrive om det er rigtigt eller forkert og hvis det er at det forkert må I matematiske experter gerne rette det! Mange tak på forhånd!

Svar #5
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

1,1 = 110 m længde * 72 m bredde = 7920m^2

1,2 = 7920 m^2 / 100 = 79,2

79,2 * 3 kg græsfrø = 237,6 kg græsfrø

1,3 = 881,60kr. : 100 * 125 = 1102 kr hvor mange sække! 237,60 / 20 = 11,88 (12)

Det vil koste: 1102 * 12 = 13224 kr

1,4 = Antal kunstgræsstave 7920 1/5 =1584 stave

Svar #6
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

Nogen der lige vil tjekke disse opgaver ! mange tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2006 af Mac3 (Slettet)

1,2 udregningen er rigtig nok, men husk enheder alle steder.

1,3 det samme: husk enheder.
237,60 kg
--------- = 11,88 sække ~ 12 sække
20 kg/sæk

1,4 er desværre forkert. x antal kunstgræsstaves areal skal svare til 1/5 af det samlede areal. Prøv igen.

Svar #8
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

1,2 :

sådan her

Plænens areal 7920 m3 / 100 = 79,2
79,2 * 3 kg græsfrø 237,6 kg

Svar #9
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

1,3 :

Pris 881,60 kr.
Plus moms 25%
881,60 / 100 * 125 =1102 kr
Der skal bruges 237,60 kg græsfrø
Der er i hver sæk 20 kg græsfrø
Hvor mange sække
237,60 : 20 =11,88
Det vil koste
1102 x 12 =13224 kr

Svar #10
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

hvordan skal 1,4 være Mac3?

Svar #11
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

I opg 1,4

7920 /5 =1584 stave

Svar #12
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

Er de nu rigtige Mac3?

Brugbart svar (0)

Svar #13
10. marts 2006 af Mac3 (Slettet)

Stil det op som en ligning:

x antal kunstgræsstaves areal skal svare til 1/5 af det samlede areal.

Hvordan vil det se ud som en ligning med en ubekendt?

Svar #14
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

ved ikke kan ikke huske det!

Svar #15
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

arealet / 5 ?

Brugbart svar (0)

Svar #16
10. marts 2006 af Mac3 (Slettet)

det sproglige udtryk

x antal kunstgræsstaves areal skal svare til 1/5 af det samlede areal

kan skrives som et matematisk udtryk:

x staves areal = x*2,5cm^2
skal svare til = er lig med
1/5 af det samlede areal = 1/5*7920m^2
eller 1/5*79200000cm^2 for at få én enhed

kan du se det? Eller skal jeg uddybe?

Svar #17
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

X = 7920 * 2,5 = 1584 stave

Svar #18
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

1/5 * 7920 = 1584 mente jeg

Svar #19
10. marts 2006 af villmus (Slettet)

1/5 = 0,2

0,2 * 7920 = 1584

Brugbart svar (0)

Svar #20
10. marts 2006 af Mac3 (Slettet)

bortset lige fra manglende enheder, så har du her kun fundet en femtedel af det samlede areal, dvs. kun venstre side af ligningen

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

Der er 161 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.