Matematik
Logistisk vækst?
11. marts 2006 af
Carsten_L (Slettet)
En differentialligning er givet ved dI/dt = I(rN - k - rI), hvor N, r og k er konstanter. Er dette en logistisk vækst, hvor a = 1, og M = rN-k?
Jeg bliver endvidere bedt om at bestemme den øvre grænse for I, og hvis jeg har ret i at dette er en logistisk vækst, er den øvre grænse så lig (1/2)M (hvis jeg har forstået princippet i dette korrekt).
Jeg bliver endvidere bedt om at bestemme den øvre grænse for I, og hvis jeg har ret i at dette er en logistisk vækst, er den øvre grænse så lig (1/2)M (hvis jeg har forstået princippet i dette korrekt).
Svar #1
11. marts 2006 af sigmund (Slettet)
Ja, der er tale om den logistiske ligning. Læg mærke til ar der er en konstant foran I inde i parantesen.
Skriv et svar til: Logistisk vækst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
