Matematik
Matematik afl.
13. marts 2006 af
update (Slettet)
Vil I ikke nok rette min Matematik afl. Eller lave de få stykke jeg ikke kan finde ud af. PÅ FORHÅND TAK.
Rute Dato Ank. Kl km-tæller A art/ G art/kg
Arbjdets start kl.18 23/4 2001 351837
Ravenna 25/04 2001 13.00 Aflevere/læsse
Hof 26/4 2001 20.30 354249 bytte trailer
Monfalcone 27/4 2001 14.15 354922 aflevere
Venezia 28/4 2001 07.00 355050 læsse
Hjemme 30/ 2001 09.00 356750 aflevere
Hvad viser kliomter kilometertælleren i Ravenna? 351837+1502 = 353339
hvor lang tid bruger han på at komme til Ravenna? Den kan jeg ikke
inden flemming kører til Danmark igen, transporterer han gods mellem tre byer.
Vis ved en beregning, at turens længde er 4913 km?
Lønseddel for uge 16 Eksporttimmer 119 timer a kr. 26,64 kr. 3170,16
Skatterfri kørsels 119 timer a kr. 14,63 kr. 1740,97
km. Penge 3282 km a kr. 0,5768 kr. 1893,06
Total kr. 6804,19
Lønseddel for uge 17 Eksporttimer timer a kr. 26,64 kr.
Skattefri.. Timer a kr. 14,63 kr.
km. Penge 4913 km a kr. 0,5768 kr. 2833,82
Total kr. 9395, 75
En eksport chaufførs løn beregnes således:
Km. Penge 0,5768 kr. pr. km
Eksporttimer 26,64 kr. pr. km
Skattefri 14,63 kr.pr. km
Udfyld på svararket lønind beretningen for uge 17 K
Flemmings løn udbetales som 14 dagsløn. Af lønseglen fremgår det, at ferie berettigt løn er 12132,80 kr.
Vis, hvordan denne løn kan beregnes?
Hvor mange procent udgør Beregnet A- skat af Skattetrækgrundlag? 3807,51+8101.09 *100= 813916,51
Skatteberegnet A-skat 3807,51
Skattetrækgrundlag 8101,09
Rute Dato Ank. Kl km-tæller A art/ G art/kg
Arbjdets start kl.18 23/4 2001 351837
Ravenna 25/04 2001 13.00 Aflevere/læsse
Hof 26/4 2001 20.30 354249 bytte trailer
Monfalcone 27/4 2001 14.15 354922 aflevere
Venezia 28/4 2001 07.00 355050 læsse
Hjemme 30/ 2001 09.00 356750 aflevere
Hvad viser kliomter kilometertælleren i Ravenna? 351837+1502 = 353339
hvor lang tid bruger han på at komme til Ravenna? Den kan jeg ikke
inden flemming kører til Danmark igen, transporterer han gods mellem tre byer.
Vis ved en beregning, at turens længde er 4913 km?
Lønseddel for uge 16 Eksporttimmer 119 timer a kr. 26,64 kr. 3170,16
Skatterfri kørsels 119 timer a kr. 14,63 kr. 1740,97
km. Penge 3282 km a kr. 0,5768 kr. 1893,06
Total kr. 6804,19
Lønseddel for uge 17 Eksporttimer timer a kr. 26,64 kr.
Skattefri.. Timer a kr. 14,63 kr.
km. Penge 4913 km a kr. 0,5768 kr. 2833,82
Total kr. 9395, 75
En eksport chaufførs løn beregnes således:
Km. Penge 0,5768 kr. pr. km
Eksporttimer 26,64 kr. pr. km
Skattefri 14,63 kr.pr. km
Udfyld på svararket lønind beretningen for uge 17 K
Flemmings løn udbetales som 14 dagsløn. Af lønseglen fremgår det, at ferie berettigt løn er 12132,80 kr.
Vis, hvordan denne løn kan beregnes?
Hvor mange procent udgør Beregnet A- skat af Skattetrækgrundlag? 3807,51+8101.09 *100= 813916,51
Skatteberegnet A-skat 3807,51
Skattetrækgrundlag 8101,09
Skriv et svar til: Matematik afl.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
