Fysik
Lyd
15. marts 2006 af
the87boy (Slettet)
Jeg har lavet et forsøg med lyd, hvor jeg har målt lyden fra en boremaskiner ude på forskellige mål.
Jeg har også målt lyden uden boremaskinen tændt for at få baggrundsstøjen, men nu får jeg problemet med beregningerne.
Formlen for lyd ser således ud:
L=10*log(I/I.0)*dB
I.0=(10^-12)*W/(m^2)
Hvordan skal jeg teste om formlen holder i prakis med beregninger?
Jeg har også målt lyden uden boremaskinen tændt for at få baggrundsstøjen, men nu får jeg problemet med beregningerne.
Formlen for lyd ser således ud:
L=10*log(I/I.0)*dB
I.0=(10^-12)*W/(m^2)
Hvordan skal jeg teste om formlen holder i prakis med beregninger?
Skriv et svar til: Lyd
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
