Matematik
Vinklel mellem linie og plan
19. marts 2006 af
rostock (Slettet)
Hvis jeg skal finde en vinkel mellem en linie og en plan i rummet, hvorledes bør jeg så gøre?
Svar #1
19. marts 2006 af chrisjorg (Slettet)
Du bruger formlen
|r.n|/|r||n|=cos(theta)
Hvor r er linjens retningsvektor og n er planens normal.
|r.n|/|r||n|=cos(theta)
Hvor r er linjens retningsvektor og n er planens normal.
Svar #2
19. marts 2006 af chrisjorg (Slettet)
vent.
Jeg mener det er sinus, og ikke cosinus du skal bruge.
|r.n|/|r||n|=sin(theta)
Jeg mener det er sinus, og ikke cosinus du skal bruge.
|r.n|/|r||n|=sin(theta)
Skriv et svar til: Vinklel mellem linie og plan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
