Matematik
Løs ligningen
19. marts 2006 af
electronica_ME (Slettet)
Nogle der kan løse denne ligning for mig?
(-8-a)^2-4(17+4a)=0
a skal give +-2.. Men kan ikke få den til at gå op..
Kan nogle hjælpe?
elec
(-8-a)^2-4(17+4a)=0
a skal give +-2.. Men kan ikke få den til at gå op..
Kan nogle hjælpe?
elec
Svar #1
19. marts 2006 af rostock (Slettet)
(-8-a)^2-4(17+4a)=0
64+a^2+16a-68-16a=0
a^2-4 = 0
Resten klarer du selv
64+a^2+16a-68-16a=0
a^2-4 = 0
Resten klarer du selv
Svar #2
19. marts 2006 af mathon
(-8)^2 +(-a)^2-2*(-8)*a-68-16a=0
64+a^2+16a-68-16a=0
a^2 - 4=0
a^2=4
a=-2 eller a=2
du skal kunne kvadrere en 2-ledet størrelse:
(a+b)^2=a^2+b^2+2*a*b
64+a^2+16a-68-16a=0
a^2 - 4=0
a^2=4
a=-2 eller a=2
du skal kunne kvadrere en 2-ledet størrelse:
(a+b)^2=a^2+b^2+2*a*b
Svar #3
19. marts 2006 af electronica_ME (Slettet)
Jeg fortæller jer ALDRIG hvad der var galt..
elec *host dobbelt produkt host*
elec *host dobbelt produkt host*
Skriv et svar til: Løs ligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
