Fysik
simpel enhedsomregning
22. marts 2006 af
Nik_ (Slettet)
Hvordan omregner jeg Mpc (megaparsec) til km? og sek til år?
Eks.
1 1
-------- = ---------
510 km/s 510 km/s
---- ------------------
Mpc 10^6*3,3*9,46*10^12
= 6,06*10^12sek = 1,9 mia år
Jeg forstår ikke hvordan man får de resultater...?
Eks.
1 1
-------- = ---------
510 km/s 510 km/s
---- ------------------
Mpc 10^6*3,3*9,46*10^12
= 6,06*10^12sek = 1,9 mia år
Jeg forstår ikke hvordan man får de resultater...?
Svar #1
22. marts 2006 af Nik_ (Slettet)
nå det flyttede sig..
1/510 km/s / Mpc =
1/510 km/s / 10^6*3,3*9,46*10^12
1/510 km/s / Mpc =
1/510 km/s / 10^6*3,3*9,46*10^12
Skriv et svar til: simpel enhedsomregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
