Debat

Fuldt pensum

22. marts 2006 af shayla86 (Slettet)
Nogen der har prøvet at være oppe i fuldt pensum? Jeg har lige fået at vide idag at jeg skal nemlig, og er mega ked af det, så tænkte om nogen havde prøvet det??

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2006 af malisamson (Slettet)

Altså jeg kender en der kun var oppe i fuld pensum i biologi sidste år, og han sagde at det ikke var så svært idet lærene ikke krævede den store udybelse som de normalt gør, så så længe han havde lært alle pensums sider udenad så gik det godt :)
Men kan godt se problemet hvis du skal op i fuld pensum i alle fag, og især hvis det ikke er 1.g

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

Du kan snakke med dine lærerer om det. Der er mange som ikke gidder lave 10 ekstra spørgsmål, for at dække hele pensumet, pga. bare en elev...

Så fuldt pensum er ikke altid helt fuldt..

Svar #3
22. marts 2006 af shayla86 (Slettet)

Jeg går i 3g så det er jo i samtlige fag desværre... Problemet er bare at i min klasse er der 3 ialt der skal op i fuldt pensum.

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2006 af allan_sim

#2.
Det skal de ifølge bekendtgørelsen, og censor er der blandt andet for at tjekke, at det bliver overholdt. Jeg kender personligt ikke en eneste blandt mine kolleger, der ikke laver spørgsmålene, selvom det er kedsommeligt og irriterende ekstraarbejde. Så det er vist en sandhed med kraftige modifikationer.

Svar #5
22. marts 2006 af shayla86 (Slettet)

Hvad er regler omkring hvornår man skal på fuldt pensum? Jeg var personligt blevet lovet af vice rektoren at jeg ikke ville komme på fuldt pensum pga grunden til at jeg havde været fraværende, men vores nye rektor var ligeglad og smed mig på fuldt pensum alligevel.. Forstår ikke hvordan hun kan tillade sig det.

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. marts 2006 af allan_sim

#5.
Hvis du har overtrådt studie- og ordensreglementet - herunder været for meget fraværende - så modtager du først en mundtlig advarsel. Fortsætter forsømmelsen modtages en skriftlig advarsel. Fortsætter forsømmelsen sættes du på særlige vilkår. Det er rektor i fuld ret til at gøre - uanset fraværsårsag.

Svar #7
22. marts 2006 af shayla86 (Slettet)

Jamen jeg har aldrig modtaget en skriftlig advarsel.

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. marts 2006 af allan_sim

#7.
Tja, nu kender jeg jo ikke den konkrete sag, men normalt skal der særlige forhold til, for at sanktioner kan iværksættes uden forudgående skriftlig varsel. Jeg vil foreslå, at du tager kontakt din studievejleder for at høre nærmere, eftersom vi alligevel ikke har skyggen af en chancen for at vurdere din konkrete situation herinde.

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. maj 2006 af agk (Slettet)

Hej - jeg er ved at skrive en artikel om "fuldt pensum" - eller særlige vilkår som det officielt hedder.
Hvis der er nogen herinde fra Frederiksborg Amt, som enten skal op, eller har været oppe i fuldt pensum, vil jeg meget gerne snakke med dig
Send mig en email på: [email protected] eller ring til mig på 48 22 89 02

Skriv et svar til: Fuldt pensum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.