Tysk
Hvordan siger man...
26. marts 2006 af
SejeB (Slettet)
..på tysk
"for meget af det gode"
Fx:
Det blev for meget af det gode.
Hvis nogen ved det må I MEGET gerne skrive hurtigst muligt! på forhånd tak :)
"for meget af det gode"
Fx:
Det blev for meget af det gode.
Hvis nogen ved det må I MEGET gerne skrive hurtigst muligt! på forhånd tak :)
Svar #1
26. marts 2006 af dnadan (Slettet)
for meget af det gode= zu viel des Guten
eller
for meget af det gode= zuviel des Guten
...begge disse kan findes i Gyldendals Røde Ordbod Dansk-Tysk...
eller
for meget af det gode= zuviel des Guten
...begge disse kan findes i Gyldendals Røde Ordbod Dansk-Tysk...
Svar #2
26. marts 2006 af danielruhmann (Slettet)
#1
Kun dit første forslag er korrekt tysk.
"zu viel des Guten".
"zuviel" er ikke længere korrekt tysk.
Kun dit første forslag er korrekt tysk.
"zu viel des Guten".
"zuviel" er ikke længere korrekt tysk.
Skriv et svar til: Hvordan siger man...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
