Matematik
løse ligning
27. marts 2006 af
MY3922 (Slettet)
Jeg skal løse følgende ligning og jeg synes ikke rigtig jeg kan gennemskue den..
f(x)=(1/4)+1+(1/x)=0
en som kan hjælpe?
f(x)=(1/4)+1+(1/x)=0
en som kan hjælpe?
Svar #1
27. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
(1/4)+1+(1/x) = 0 =>
1/4 + 4/4 + 1/x = 0 =>
(5/4 + 1/x)*x = 0*x =>
5/4*x + 1 = 0 =>
x = -4/5
1/4 + 4/4 + 1/x = 0 =>
(5/4 + 1/x)*x = 0*x =>
5/4*x + 1 = 0 =>
x = -4/5
Svar #2
27. marts 2006 af MY3922 (Slettet)
Undskyld har lavet en fejl der mangler et x så den bliver følgende
f(x)=(1/4)x+1+(1/x)=0
f(x)=(1/4)x+1+(1/x)=0
Svar #3
27. marts 2006 af TheKo (Slettet)
#2: Samme princip som Hasek viste i #1. Prøv at se om du ikke kan lave den selv ud fra det du har fået.
Skriv et svar til: løse ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
