Kemi

lille spg omkring milli

29. marts 2006 af Einsteinium (Slettet)
ehm...

mM * mL = mmol/mL ?
eller hvad? s: vil godt enten have det i mol/L eller mmol/L

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2006 af Larsendrengen (Slettet)

1 mM * 1 mL = 1 micromol = 10^-6 mol

mM står for millimolær og har enheden mol/liter. Tjek altid enheder, for så vil du også se at du ikke vil kunne få mmol/mL som resultat.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2006 af sdj (Slettet)

1#
det kunne jo også være milimol

Svar #3
29. marts 2006 af Einsteinium (Slettet)

nej det er rigtigt nok, at det beydet millimolær...

Svar #4
29. marts 2006 af Einsteinium (Slettet)

ehm betyder*

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2006 af sdj (Slettet)

Hvorfor ?

Svar #6
29. marts 2006 af Einsteinium (Slettet)

fordi sådan skriver man det bare.. store M er molarmasse eller molær... så mM må være millimolær, da man ikke skriver milli om molarmasse...

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. marts 2006 af sdj (Slettet)

Nå ja, det er da rigtig:P Tænkte lige på at angiv i M men det gør det jo ikke!

Skriv et svar til: lille spg omkring milli

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.