Matematik
Meget mærkeligt
29. marts 2006 af
AndersE (Slettet)
Jeg taster dette ind på min TI30 lommeregner med dette ser forkert ud??
bilag √ ( 22,5 + 3,66 + 16,5)2 + 16,52 3,8 cm fra rektanglets hjørner ?
Længde : 8,1 cm ? Bredde : 3,3 cm ?
(22,5 – 1 (16,5 + 7,32 / 2)) m = 2,34 m?
Hjørnesparkets længde : aflæst = 45,74 m?
: 120 * 90 = 10800
90 * 45 = 4050
4050 / 10800 = 3 : 8 ?
50 meter lang og 100 meter bred ?
95520 * 1,04510 – 1 kr / 0,045 = 1173770 kr. ?
: 9819 / 7783 = 1,2615
26 % ?
: 9819 / 7783 = 1,2615
26 % ?
bilag √ ( 22,5 + 3,66 + 16,5)2 + 16,52 3,8 cm fra rektanglets hjørner ?
Længde : 8,1 cm ? Bredde : 3,3 cm ?
(22,5 – 1 (16,5 + 7,32 / 2)) m = 2,34 m?
Hjørnesparkets længde : aflæst = 45,74 m?
: 120 * 90 = 10800
90 * 45 = 4050
4050 / 10800 = 3 : 8 ?
50 meter lang og 100 meter bred ?
95520 * 1,04510 – 1 kr / 0,045 = 1173770 kr. ?
: 9819 / 7783 = 1,2615
26 % ?
: 9819 / 7783 = 1,2615
26 % ?
Svar #2
29. marts 2006 af AndersE (Slettet)
jeg skriver i min lommeregner :
Kvadratrod ( 22,5 + 3,66 + 16,5)2 + 16,52 giver det ?? 3,8 cm fra rektanglets hjørner ?
Kvadratrod ( 22,5 + 3,66 + 16,5)2 + 16,52 giver det ?? 3,8 cm fra rektanglets hjørner ?
Svar #5
29. marts 2006 af AndersE (Slettet)
Se lige her ind ! http://peecee.dk/index.php?id=33772
Hvordan taster jeg dette ind og dette skal give 3,8 cm !
Jeg har prøvet mange gange på min TI 30 lommeregner men virker niChT!
Hvordan taster jeg dette ind og dette skal give 3,8 cm !
Jeg har prøvet mange gange på min TI 30 lommeregner men virker niChT!
Svar #9
29. marts 2006 af AndersE (Slettet)
hvad med dette http://peecee.dk/index.php?id=33787 giver dette 1173770 kr.
Skriv et svar til: Meget mærkeligt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
