Tysk
Hvordan siger jeg?
03. april 2006 af
Klaverspilleren (Slettet)
Problemformulering
og
Bilag / Vedhæftede
På tysk?
og
Bilag / Vedhæftede
På tysk?
Svar #1
03. april 2006 af gul overstregningstusch (Slettet)
Det ligger faktisk ret tæt på det danske:
Problemformulering = Problemformulierung
Bilag = Beilage
Mvh,
gul overstregningstusch
Problemformulering = Problemformulierung
Bilag = Beilage
Mvh,
gul overstregningstusch
Skriv et svar til: Hvordan siger jeg?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
