Dansk

søger en

04. april 2006 af Fassos (Slettet)
Søger en som er genial til dansk !

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2006 af Meesalith (Slettet)

skriv lige hvad der er galt... eller kan vi ikke hjælpe dig...

Svar #2
04. april 2006 af Fassos (Slettet)

Dette er simpelthen meget svært Det er SLANG som jeg slet ikke er god til

http://peecee.dk/index.php?id=34382

Svar #3
04. april 2006 af Fassos (Slettet)

spytharpe ??

jammerkommode??

hængemuleøl?

negersved??


Svar #4
04. april 2006 af Fassos (Slettet)

HUSK ! Man er her for at hjælpe ikke for at diss en !

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. april 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Du har jo en masse ord givet, så du skal ikke engang selv finde på dem. Prøv derfor først at skrive dem alle med dine egne gæt (evt ved hjælp af udelukkelsesmetoden), så kan vi rette i dem bag efter

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april 2006 af SomeOneMore (Slettet)

og husk lige en ordentlig titel næste gang (her kunne det f.eks have været "Slang") =)

Svar #7
09. april 2006 af Fassos (Slettet)

en der kunne hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. april 2006 af Duffy

Det er pærenæmt:


sømandsorgel = harmonika

spytharpe = mundharmonika

jammerkommode = klaver

hængemuleøl = hvidtøl

negersved = kaffe

kolbøttevand = spiritus

pedalsyre = fodsved

sænkekasser = sko

jordbær = næse

sugeskiver = fødder

tangenter = klaver

dørmåtte = sandkage

øjenkrykker = briller

snabelvaskeri = fuldskæg

fodsvedsmaskine = cykel

snotkoger = pibe

kvalmepind = cigar

krydsfinér = knækbrød

ørkenklodser = tænder

spagatvejr = isslag

tænkevorte = hoved

snublekyse = styrthjælm

skeletfotograf = røntgenlæge

røvrubin = katteøje



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. april 2006 af TheKo (Slettet)

#8: Woow, du må simpelthen være fuldstændig genial til dansk, Duffy - én som dig er aldrig set før ;)

Skriv et svar til: søger en

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.