Matematik
Bestem radius af en kugle med overflade areal 1000cm^2
08. april 2006 af
teddy_girl (Slettet)
Formen for overflade arealet af en kugle er A = 4'3,14159'r^2 , hvor A er kuglens overfladeareal og r dens radius.
a) Bestem radius af en kuglen med overflade areal 1000 m^2.
Jeg håber at i kan hjælpe mig med denne opgave.
a) Bestem radius af en kuglen med overflade areal 1000 m^2.
Jeg håber at i kan hjælpe mig med denne opgave.
Svar #1
08. april 2006 af dnadan (Slettet)
opstil denne ligning:
1000m^2=4*pi*r^2
dermed er der en ubekendt, løs nu ligningen...
1000m^2=4*pi*r^2
dermed er der en ubekendt, løs nu ligningen...
Svar #2
08. april 2006 af teddy_girl (Slettet)
Jeg ved hvordan jeg skal find det nu, jeg fik den til 8,92.
Svar #5
08. april 2006 af dnadan (Slettet)
rettelse:
du får faktisk 2 resultater:
8,92 og -8,92, men kun 8,9 dur, husk at længder kun kan være positive, og derved er grundmængden for ligningen G=R+
(det vidste du måske nok... men synes lige det skulle med:])
du får faktisk 2 resultater:
8,92 og -8,92, men kun 8,9 dur, husk at længder kun kan være positive, og derved er grundmængden for ligningen G=R+
(det vidste du måske nok... men synes lige det skulle med:])
Skriv et svar til: Bestem radius af en kugle med overflade areal 1000cm^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
