Matematik
Funktion
13. april 2006 af
Hollywoodstar (Slettet)
hvordan kan man beregne A, b og c
eneste oplysning er den ene rod (pi/6,0)
f(x) = Asin(2x+b)+c
Bestem A, b og c
eneste oplysning er den ene rod (pi/6,0)
f(x) = Asin(2x+b)+c
Bestem A, b og c
Svar #2
18. april 2006 af Hollywoodstar (Slettet)
oki, er der nogen bog eller lavet opgaven på side 179 ( i den grønne bog med pi i forsiden). opgaven hedder 6b, kapitel 19. eksempel på årsprøve.
der er kun de oplysninger
f(x) = Asin(2x+b)+c
Bestem A, b og c
men der er også en graf, så hvis nogen har bogen, så er i meget velkommen til at komme med en hint.
der er kun de oplysninger
f(x) = Asin(2x+b)+c
Bestem A, b og c
men der er også en graf, så hvis nogen har bogen, så er i meget velkommen til at komme med en hint.
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
