Matematik
Hjælp til matematik
16. april 2006 af
milla-pigen (Slettet)
jeg skal have en matematikprøve snart. har fået besked på at jeg kan øve opgaverne: 3.004, 3.013, 3.014, 3.025 de er fra denne bog: Vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik, 3-årigt forløb til A-niveau, 1998.
men min bog er væk..
nogen der har de opgaver??? skal ikke vide svar eller noget, bare hvad de går ud på.
men min bog er væk..
nogen der har de opgaver??? skal ikke vide svar eller noget, bare hvad de går ud på.
Svar #1
16. april 2006 af E=m*c^2 (Slettet)
Skal nok undersøge om det er noget vi har lavet hvis vi har det så skal jeg nok skrive.
Svar #2
16. april 2006 af eightx2 (Slettet)
3.004
Om en trekant ABC oplyses, at vinkel A = 32,8 grader , a = 3,51 og c = 5,72.
Der er to muligheder for formen af trekanten ABC.
Beregn for begge muligheder siden b.
3.013
En trekant har sidelængderne 6.45, 5.32 og 7.33.
Beregn trekantens vinkler.
3.014
I en trekant ABC er
vinkel A = 35 grader, vinkel B = 20 grader og |AB| = 4,72.
Beregn længden af højden fra C på siden AB.
3.025
I trekant ABC er vinkel A = 30 grader, |AB| = 8 og |AC| = 12.
M er midtpunktet af AC, og O er medianernes skæringspunkt.
Beregn arealet af trekant AOM.
Om en trekant ABC oplyses, at vinkel A = 32,8 grader , a = 3,51 og c = 5,72.
Der er to muligheder for formen af trekanten ABC.
Beregn for begge muligheder siden b.
3.013
En trekant har sidelængderne 6.45, 5.32 og 7.33.
Beregn trekantens vinkler.
3.014
I en trekant ABC er
vinkel A = 35 grader, vinkel B = 20 grader og |AB| = 4,72.
Beregn længden af højden fra C på siden AB.
3.025
I trekant ABC er vinkel A = 30 grader, |AB| = 8 og |AC| = 12.
M er midtpunktet af AC, og O er medianernes skæringspunkt.
Beregn arealet af trekant AOM.
Skriv et svar til: Hjælp til matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
