Matematik
Normalfordeling opgave 7.002
18. april 2006 af
Nithelizius (Slettet)
Hej jeg sidder her og bikser med sidste del af en normalfordelingsopgave (7.002 i Vejledende eksamensopgaver bog 2 på gym b-niveau).
Spørgsmålet lyder bestem middelværdien for Y, når det oplyses at P(Y>15,8)=2,0%
og det skal lige siges at P(X>15,8)=11 %, hvad gør jeg så nu :), på forhånd tak, og middelværdien for X er i øvrigt 14,85 og spredning 0,75 :)
Spørgsmålet lyder bestem middelværdien for Y, når det oplyses at P(Y>15,8)=2,0%
og det skal lige siges at P(X>15,8)=11 %, hvad gør jeg så nu :), på forhånd tak, og middelværdien for X er i øvrigt 14,85 og spredning 0,75 :)
Svar #1
18. april 2006 af Nithelizius (Slettet)
er helt lost, har bare gloet på den opgave i evigheder, nogen der kan hjælpe :)
Svar #3
18. april 2006 af Nithelizius (Slettet)
no meget væsentligt at sige at Y har samme spredning som X, dvs. 0,75 :)
Skriv et svar til: Normalfordeling opgave 7.002
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
