Matematik
ligning...
21. april 2006 af
Freud (Slettet)
Hwj,
Hvordan kan jeg løse følgende ligning..
2502,55*0,8767^x=140
Hvordan kan jeg løse følgende ligning..
2502,55*0,8767^x=140
Svar #2
21. april 2006 af Freud (Slettet)
kunne du vise et eksempel, logaritmer er ikke min stærke side...
Svar #3
21. april 2006 af GAE (Slettet)
2502,55*0,8767^x=140
0,8767^x=140/2502,55
x=(log(140/2502,55))/log(0,8767)
0,8767^x=140/2502,55
x=(log(140/2502,55))/log(0,8767)
Skriv et svar til: ligning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
