Matematik
2 ligninger med 2 ubekendte
24. april 2006 af
dallos (Slettet)
Kan ikke finde ud af det her pis, hjælp en eller anden!
2 = 3c1 - 3c2
og
1 = c1 + c2
2 = 3c1 - 3c2
og
1 = c1 + c2
Svar #1
24. april 2006 af Penthesilea (Slettet)
Af sidte ligning får du at c1 = 1-c2
det kan du så sætte ind i første ligning på c1's plads og dermed få c2.
det kan du så sætte ind i første ligning på c1's plads og dermed få c2.
Svar #2
24. april 2006 af dallos (Slettet)
det er jeg klar over men det virker ikke rigtigt for mig alligevel
Svar #3
24. april 2006 af Penthesilea (Slettet)
okay...
Då får så af første ligning
2=3(1-c2) -3c2
2=3 -3c2 -3c2
2= 3 -6c2
... hvilket giver c2=1/6
og nu har du også c1, idet du jo vidste at c1=1-c2
Då får så af første ligning
2=3(1-c2) -3c2
2=3 -3c2 -3c2
2= 3 -6c2
... hvilket giver c2=1/6
og nu har du også c1, idet du jo vidste at c1=1-c2
Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
