Matematik

Noget hjælp.. Tager mindre end 50 sek... plzz

03. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
heY.. tak fordi du måske vile hjælpe mig.. men her er den.. en neml ligning.. den driller mig lidt

(3x+5) = 2+(5x-7)??

Jeg prøver mig lige frem..

(3x+5) = 2+(5x-7)
3x-5x = 2-5
-2x = -3


Svar #1
03. januar 2004 af SP anonym (Slettet)


(3x+5)= 2+(5x-7)
3x+5 = 10x-14
3x-10x= -14-5
-7x=-19
x= 19/7

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2004 af HumanPiXiE (Slettet)

Hey..

Du mangler 7-tallet..

3x-5x = 2-5 -7
-2x = -10
x = 5

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2004 af Belief (Slettet)

Du har vist nok glemt 7-tallet. Ligningen skal være:

(3x+5) = 2+(5x-7)
3x+5 = 2+5x-7
3x-5x = 2-7-5
-2x = -10
x = 5

Svar #4
03. januar 2004 af SP anonym (Slettet)


Upsss.. jeg kom til at tænke på noget andet, sorry :)

Svar #5
04. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

takker friends!!!:)

Skriv et svar til: Noget hjælp.. Tager mindre end 50 sek... plzz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.