Matematik

ligning!

26. april 2006 af simon2730 (Slettet)
hey..
har fået givet en ligning :
P(x) = 2x^3+7x^2-33x-18
Det også fint nok, og jeg tegner grafen for den, men så skal jeg løse ligningen p(x) = 0

og det går det galt.. nogen der kan hjælpe !?!?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2006 af Cecimort (Slettet)

hvad står der til opgaven? hvis der da står noget...

formlen til løsning af polynomier kan jeg bare ikke huske liiige nu...

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2006 af ibibib (Slettet)

Du skal gætte en løsning og lave polynomiers division.

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2006 af ibibib (Slettet)

Du skal gætte en løsning og lave polynomiers division.

Svar #4
26. april 2006 af simon2730 (Slettet)

skriver bar hele opgaven:
Givet: P(x) = 2x^3+7x^2-33x-18. løs ligningen p(x) = 0. tegn grafen for p. faktorisér p(x)

Det er det der står


Svar #5
26. april 2006 af simon2730 (Slettet)

vedr. #3
aner jeg virkelig ikke hvordan man gør, er virkelig på dybt vand her

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. april 2006 af Cecimort (Slettet)

Så ville jeg mene at den skal løses, med tre løsninger...

Dog må du ikke myrde mig hvis den ikke skal.. hehe...

sådan sætte det hele lig med 0 osv

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. april 2006 af Cecimort (Slettet)

hvis det hjælper dig...

Svar #8
26. april 2006 af simon2730 (Slettet)

hmmm... okay... har tre løsninger til den tror jeg nok..
-6 V -½ V 3

aner bar ikk hvordan man sætter det lig med 0.


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. april 2006 af Cecimort (Slettet)

det har du gjort hvis du har fået de tre løsninger...

2x^3+7x^2-33x-18=0

Brugbart svar (0)

Svar #10
26. april 2006 af Cecimort (Slettet)

har lige været inde på din profil...

hehe hvordan pokker kan det være at I roder med trediegradspolynomier nu i 10. klasse?

Svar #11
26. april 2006 af simon2730 (Slettet)

nice nok:p

længe leve lommeregneren:D

Svar #12
26. april 2006 af simon2730 (Slettet)

#10...

Gør vi heller ikke.. har ikk fået rettet det, men er på gym nu.. såeh
hehe

Brugbart svar (0)

Svar #13
26. april 2006 af Cecimort (Slettet)

Hehe okay... Så giver det mere mening...

Svar #14
26. april 2006 af simon2730 (Slettet)

;)... men tak for hjlpen til alle :D:D

Skriv et svar til: ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.