Fysik
Opgave
29. april 2006 af
Pulp (Slettet)
Jeg ville høre om der var nogle som kunne hjælpe mig med følgende opgave:
I et forsøg måles radioaktiviteten af et stof. Efter 60 min er tælletallet faldet til 10 procent af første måling.
1) Bestem halveringstiden
2) Hvornår er aktiviteten faldet til 2 procent af første måling?
Hilsen Pulp
I et forsøg måles radioaktiviteten af et stof. Efter 60 min er tælletallet faldet til 10 procent af første måling.
1) Bestem halveringstiden
2) Hvornår er aktiviteten faldet til 2 procent af første måling?
Hilsen Pulp
Svar #1
29. april 2006 af eightx2 (Slettet)
1)
Udnyt, at A_0=100% og A(t)=10%.
Brug formlen for aktiviteten find k, og brug denne til bestemmelse af t½.
Udnyt, at A_0=100% og A(t)=10%.
Brug formlen for aktiviteten find k, og brug denne til bestemmelse af t½.
Skriv et svar til: Opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
